Projecten waar
we trots op zijn

Ontdek enkele referenties in jouw sector.

Nog maar net uitverkozen tot onderneming van het jaar, gaat het grootste grondverzetbedrijf van België voortaan voor met een karaktervol web design, volgens de kernwaarden van Aertssen, people, power en passie. 
Lees meer

  Around the world, down to earth. Zo luidt de nieuwe landingspagina van logistieke dienstverlener Van Moer. Het bedrijf koos voor een bewegend design en legt de nadruk op hun nieuwe business-DNA.
  Lees meer

   Al sinds 2008 focust Agiliz zich op het leveren van oplossingen en diensten voor bedrijfsstrategische keuzes op basis van data. Het resultaat van de samenwerking is een minimalistische en to-the-point design.
   Lees meer

    Het bedrijf staat bekend als Google Cloud platform implementatiepartner en dienstverlener en was op zoek naar een strak visueel uithangbord die hun bedrijf vertegenwoordigd.
    Lees meer

     Als een van de grootste belgische logistieke dienstverleners van liquide bulk was ADPO de eerste die alle aspecten van fysieke distributie op een site combineerde. De website zet hun tank concept volledig in de kijker.
     Lees meer