Als expert op vlak van data, focust Agiliz zich op het leveren van diensten en oplossingen om bedrijfsstrategieën te optimaliseren en dit al sinds 2008. Ondertussen groeide het bedrijf door tot internationale speler. Het data-driven bedrijf richt zich voornamelijk op data analytics strategie, digitale marketing strategie, gegevensbeheer en inzichten in de toekomst. Agiliz streeft ernaar om data te vertalen naar bruikbare strategieën en implementatieplannen waarmee bedrijven kunnen groeien. Een correcte data strategie hangt natuurlijk ook samen met het juiste platform. Agiliz gebruikt hiervoor cloud-based platformen van Azure, Aws en Google.    

Uitdaging

 

  • Website vertegenwoordigd brand DNA
  • Professioneel, met aangename look & feel
  • Aantrekkelijke jobs pagina creëren 
  • Krachtig en relevante inhoud

2 woorden: Key content. Bij het in kaart brengen van de onderneming bleek een nood een professionele en maar krachtige website, zonder eindeloze teksten. Het was cruciaal om de content kort en duidelijk te maken.  Een website die aanleunt bij de deskundige en uitnodigende sfeer, dat is waar we naar streefden bij het design van de nieuwe website voor onze klant Agiliz. Het overbrengen van de bedrijfssfeer en cultuur werd versterkt door middel van sfeervolle werkvloer foto’s, die ook duidelijk de samenhang tussen de teams aantonen. Voeg daar nog een krachtige staaltje copy aan toe en je krijgt een zeer duidelijk beeld van Agiliz’s missie en visie.

Aanpak

Combineer dit alles met interessante vacatures, en je krijgt een krachtige en fascinerende vacaturepagina. Want dat laatste, was uiterst belangrijk voor onze klant. Naast business, straalt Agiliz nu ook pleasure uit naar toekomstige werknemers toe. Zo zetten we de persoonlijke groei en activiteiten binnen de groep in de kijker. 

De kers op de taart was de services en solutions van het bedrijf overbrengen via 2 vakkundige landingspagina’s met doorklikmogelijkheden naar in-depth strategie informatie alsook alle data-driven solutions die het bedrijf aanbiedt.

    Ook nood aan een vernieuwde branding en communicatiestrategie?

    ontdek hoe we jouw kunnen helpen bij het ontwerp van een nieuwe website met een doordacht en responsive webdesign.