Gedreven door data, mogelijk gemaakt met Google platforms. Datasight focust zich op het leveren van Google cloud platform diensten en het implementeren van data-based groeistrategieën bij bedrijven die mee willen met de laatste technologie. Datasight’s  expertise licht binnen Google Dataflow, Vertex AI, Looker en Big Query en maakt het zo mogelijk om klanten de juiste bedrijfsbeslissingen te laten maken. De oplossingen die Datasight biedt gaan van een RFM model tot customer journey analytics.  

Uitdaging

Voor Datasight werd het duidelijk dat een nieuwe communicatiestrategie en branding cruciaal was voor het nieuwe digitale uithangbord.

  • Verfrissende uitstraling 
  • Authenticiteit bewaken 
  • Content structuur optimaliseren 
  • Expertises en technische velden benadrukken

Van illustratieve site naar go-live van een clean & groen webdesign die aanleunt bij een stijl à la Google? Jazeker! Voor deze technische oplevering was het people aspect in combinatie met een strak design key bij het creëren van een nieuwe website. 

Aanpak

Geen lange tekst waarin je kunt verdwalen. Het nieuwe design bestaat uit een frisse insteek van échte foto’s en échte werknemers. Blije personen en een positieve werksfeer, dat is waar het voor Datasight allemaal om draait. Ook de content structuur werd aangepast naar minder lezen en méér kijken. Key-content springt nog meer in het oog door het nieuwe kleurgebruik en nieuwe huisstijl. Hun expertise wordt sterker benadrukt door de scroll-down structuur die ervoor zorgt dat het bedrijf en waar ze voor staan meteen duidelijk wordt. De bezoeker ontdekt alles over het bedrijf al vanuit in 1 simpele scroll-beweging. 

Daarnaast leverden we Datasight nog meer toegevoegde waarde door een op-en-top landingspagina voor hun services en solutions te implementeren. Zo werden hun data-driven services, future proof strategy in user-cases duidelijk naar voor gebracht op de nieuwe website.

    Ook nood aan een vernieuwde branding en communicatiestrategie?

    ontdek hoe we jouw kunnen helpen bij het ontwerp van een nieuwe website met een doordacht en responsive webdesign.