Als een van de grootste Belgische logistieke dienstverleners is ADPO (Antwerp Distribution and Product Operations) de eerste die alle aspecten van fysieke distributie voor liquide bulk op een site combineert. ADPO blinkt al jaar en dag uit met hun tankopslag processen, maar biedt ook services zoals warehousing, container logistiek, geïntegreerde logistiek en transport. ADPO benadrukt het belang van een duurzame logistieke sector. Duurzaamheid zit gekerfd in hun methodiek. Hun doel is dan ook om gekend te worden als hét bedrijf die streeft naar een net-zero carbon supply chain binnen de chemicaliën en logistieke sector.

Uitdaging

Na de workshops was het vanzelfsprekend dat ADPO nood had aan een up-to-date gebruiksvriendelijke professionele website met een daar bijhorende responsive versie en mee met de hedendaagse technologieën. 

  • Website mobiel vriendelijk maken
  • Werknemers aspect uitlichten
  • Normen en waarden overbrengen
  • Duurzame groei

Na de workshops was het vanzelfsprekend dat ADPO nood had aan een up-to-date gebruiksvriendelijke website met een daarbijhorende nieuwe mobiel website; beiden volledig responsive en mee met de hedendaagse technologieën.

Er werd een verfrissend web design tot stand gebracht waar de focus vooral ligt op hun tank terminals. We zetten de tanks in de kijker door middel van een interactief web design en videobeelden. Daarnaast wordt de focus gelegd op andere diensten door het maken van een extra landingspagina met doorklikmogelijkheden.

Title

Naast diensten, zijn de normen en waarden zoals werknemers, cultuur en duurzaamheid een belangrijk aspect van de nieuwe website. Werknemers spelen een belangrijke rol binnen het ADPO verhaal, hierdoor was het creëren van een vacaturepagina op de website een must! De pagina wordt versterkt door werknemer testimonials en een interactieve knop om per job te solliciteren. Daarnaast ondersteunt een videopagina duidelijk waar ADPO voor staat op vlak van duurzaamheid. Met deze nieuwe klimaatneutrale website, past het digitale uithangbord van ADPO binnen het kader van hun MVO- strategie en gaat ADPO een groene toekomst tegemoet.

    Ook nood aan een vernieuwde branding en communicatiestrategie?

    ontdek hoe we jouw kunnen helpen bij het ontwerp van een nieuwe website met een doordacht en responsive webdesign.