Around the world, down to earth. Zo luidt de slagzin van logistieke dienstverlener Van Moer uit Zwijndrecht. Bij Van Moer zit de passie voor de klant en de tip top service gebakken in kernwaarden, waarbij de focus ligt op het bewaken van kwaliteit en optimalisatie van bedrijfsprocessen en diensten bij hun klanten. Het bedrijf biedt services bestaande uit: transport & distributie, bulk & tank container logistiek, warehousing & VAL en haven & internmodale logistiek. Van Moer is reeds actief in 4 sectoren: vracht, chemie, voeding & veevoeder en petrochemie. Hun bedrijfs-DNA wordt gekenmerkt door kwaliteit en duurzaamheid.   

Uitdaging

Tijdens onze persoonlijke 6-stappen werkwijze was een responsive webdesign een top prioriteit binnen het nieuwe website ontwerp.

  • Nieuwe branding duidelijk overbrengen
  • Brand DNA in de kijker zetten 
  • Services uitlichten 
  • Toekomstklaar

Van Moer werd in een future-proof jasje gestoken waarbij uit discovery workshop een duidelijk nood bleek aan het overbrengen van de nieuwe branding strategie. Zowel mobiel als op desktop wordt hun boodschap krachtig overgebracht naar de digitale bezoeker. Future focused logistics werd hierdoor een belangrijk onderdeel van hun digitaal uithangbord. Daarbij legt de website telkens de nadruk op Van Moer’s bijdrage aan een duurzame toekomst met de bijbehorende kernwaarden: veiligheid, duurzaamheid, kwaliteit en ondernemingsbestuur. 

Aanpak

Happy employees? Yes please. Van nodige competenties tot vacature pagina’s, het design van de onderliggende jobs website geeft to-the-point visueel weer waar Van Moer naar op zoek is. 

Er werd speciale aandacht besteed aan de services, wat voortvloeide in doorklikbare in het oog springende categorieën die de digitale bezoeker brengt naar een overzichtelijke en gestructureerde uitleg pagina. Belangrijk hierbij was om veel foto’s te gebruiken die de diensten van het logistiek bedrijf in de kijker zet. The finishing touch? Iedere service pagina is gelinkt aan toegewezen experten waarmee de klant contact kan opnemen! 

    Ook nood aan een vernieuwde branding en communicatiestrategie?

    ontdek hoe we jouw kunnen helpen bij het ontwerp van een nieuwe website met een doordacht en responsive webdesign.