Ontdek wat Vitri voor u kan doen

Een bestaande website up-to-date houden of een digitale communicatiestrategie bepalen en daarbij een nieuwe website laten maken hoeft niet ingewikkeld en kostenintensief te zijn. Bent u opzoek naar een betaalbare website die gemakkelijk te gebruiken is? Of een nieuw webdesign laten personaliseren met additionele add-ons? 

Wij gaan voor een persoonlijke aanpak waarbij dienstverlening en transparantie centraal staan. Zo brengt het vitri-team de kernwaarden van uw bedrijf in kaart door middel van workshops en verlenen we hulp bij de continue groei van de onderneming tot na de implementatie. Geen onverwachte verrassingen of kleine lettertjes! 

Ontdekt hoe wij uw digitale communicatie strategie tot stand brengen en zo stapsgewijs, samen, een nieuwe website uitbouwen: 

Onze werkwijze,
6 heldere stappen

Een nieuwe website met bijhorende content realiseren hoeft geen mysterieus proces te zijn.
Een helder stappenplan garandeert dat jouw project op efficiënte wijze wordt gerealiseerd

01.

Discovery workshop

Een stevig voorbereidde workshop waar we het merk, de organisatie, de visie en marketing-doelen in kaart brengen.

02.

Wireframes & Sitemap

We ontwerpen een sitemap die de site architectuur weergeeft, samen met interactieve mockups krijg je meteen een beeld van hoe de site gaat functioneren

03.

Design & ontwikkeling

Op basis van uw branding en gealigneerd aan de wireframes bouwen we de website op. Hiervoor maken we gebruik van het meest gebruikte CMS wereldwijd: WordPress.

04.

Content management

Onze in-house content strateeg bepaalt samen met je wat er allemaal wel en niet op de website komt te staan.

05.

Testing & Go live

We testen fysiek en virtueel op verschillende toestellen en begeleiden onze klanten naar een vlotte go-live.

06.

Continue groei

Na de technische oplevering staan we je inhoudelijk bij om de website verder te laten groeien en je doelpubliek te bereiken.

Discovery

Discovery

Research

Het begint steeds bij informatie capteren. We willen je sector leren kennen, je doelgroep, de sector-conventies en de “not-done’s”. We analyseren concurrenten online en zoeken inspirerende voorbeelden om tijdens de kickoff te presenteren.
We stellen ook een dedicated digital team samen dat vast op je project zal werken.

  Discovery

  Workshop

  In deze workshop komt ons werk voor de eerste keer samen. We luisteren naar de visie en missie van het bedrijf, naar de doelen van de website en naar de roadmap. We presenteren onze research en tekenen samen een content plan uit. Naast inhoudelijke afspraken maken we hier ook praktische afspraken rond timing en oplevering. Dan weet je meteen wat te verwachten.
  Na deze uitgebreide briefing gaan we intern aan de slag.

   Discovery

   Wireframes & sitemap

   De wireframes vormen de blauwdruk voor het project. Zowel de website topologie (de verschillende type pagina’s) als de informatie-architectuur wordt hier besproken en opgeleverd. Het aantal webpagina’s is niet beperkt.
   Wireframes zijn cruciaal voor het project omdat deze gaan bepalen welke functionaliteiten en informatie waar op de website terecht komt. Hier kunnen we de fundamenten van sterke conversie leggen.

    Creatie

    Creatie

    Design & Ontwikkeling

    We leveren responsive websites op in WordPress. Dat betekent dat u kiest voor een CMS dat door 2 op de 5 websites wereldwijd wordt gebruikt. We leggen een framework bovenop de standaard installatie zodat we nog betere performantie (Google Page Speed), veiligheid (GDPR) en zoekmachine-optimalisatie (SEO) kunnen garanderen. Wat de duurzaamheid van je project ten goede komt.

    Maar we gaan nog verder!
    Op vlak van integraties maken we je website klaar voor de toekomst.
    Met onze standaard add-ons kan je kiezen om de website uit te breiden naar gelang het bedrijf extra noden krijgt op vlak van digitaal. Toch een maatwerk integratie nodig? Spreek onze projectmanager aan en we stellen een transparante offerte op zonder verborgen kosten.

     Creatie

     Content management

     Een website zonder content is als een wagen zonder brandstof. Zonder content kunnen zoekmachines je website niet vinden. Daarom focussen we zo sterk op zoekmachine-optimalisatie. Op basis van de digitale strategie schrijven we content voor de website die gealigneerd is aan de visie van het bedrijf en geschreven met keyword-optimization in het achterhoofd.

     We helpen bij het migreren van deze content naar de website en bieden advies aan om de website verder te optimaliseren. Daarnaast bieden we ook aan om aanvullende content te gaan schrijven om toe te voegen aan de website, zodat die blijft evolueren en beter scoort online.

      Creatie

      Testing & Go live

      We werken met een bewezen framework en in gestandaardiseerde technische componenten. Toch testen we uitvoerig het product voor we live gaan. We doen dit op virtuele test-machines en fysieke test-toestellen. We zorgen ervoor dat de website responsive is en begeleiden je als klant hoe je een website moet testen.
      Na de go-live doen we nog een finale check zodat alle kern functionaliteiten goed werken.

       Groei

       Groei

       Maandelijkse groei

       Het geheim van een hoog scorende website zit in de recurrente nieuwe content op de website. Dit kan gaan van kleine artikels met aankondigingen tot nieuwe product of diensten-pagina’s. We adviseren, begeleiden en creëren nieuwe content voor je project om telkens hoger te gaan scoren in zoekmachines zoals Google en op sociale media.
       Daarnaast bieden we mogelijkheden aan om te gaan adverteren met die content.

        Samenwerken

        Elke samenwerking begint met een goed gesprek.